Skip to Content

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom a spracovateľom informácií podľa § 21 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) pre informačný systém (Interný predpis prevádzkovateľa na spracovanie osobných údajov) spoločnosti Sport Areal Patronka, s.r.o., Lovinského 43, 811 04 Bratislava, ICO: 358 539 56. Tento dokument hovorí o tom ako spracovávame informácie.

Typy osobných informácií, ktoré spracovávame

Zbierame štandardné informácie ako: meno, email, IP adresa, iné kontaktné informácie, transakčné dáta.

Ako zbierame osobné informácie

Informácie zbierame na základe vami poskytnutých údajov na internetovej stránke, prípadne cez email, newsletter, prieskumy a inú komunikáciu, ktorú nám zašlete.

Ako používame osobné informácie

Vaše informácie používame:

    1. Na vyplnenie zmluvy na prenájom športovísk a ostatné kroky súvisiace so zmluvou.
    2. Ak je to nutné tak na:
      1. Zabezpečenie prevádzky webstránky alebo rezervačného systému
      2. Overenie- vašu identifikáciu a kontrolu či ste skutočne prihlasený na odber služieb
      3. Kontaktovanie Vás za účelom reklamácií
      4. Monitoravanie aktivít na našej webstránke
      5. Riadenie vzťahu s Vami ako zmluva alebo objednávka služieb  
      6. Zlepšenie našich produktov a služieb
      7. Realizáciu bežných administratívnych činností súvisiacich s poskytovanými službami- príprava zmluvy alebo realizácia krokov spojených so zmluvou: predovšetkým pri uľahčovaní a spracovávaní transakcií, ktoré sa uskutočňujú na webových stránkach a v našom areáli.

Ako sa staráme o ochranu informácií

  1. Všetky osobné informácie uskladňujeme na zabezpečených serveroch, ktoré sú prevádzkované externými poskytovateľmi služieb. Všetky dáta sú chránené dvojstupňovým kontrolným systémom zahŕňajúcim prístup cez prihlasovacie meno a heslo a šifrovaným protokolom.
  1. Prípadne vytlačené kópie osobných údajov sú uskladňované a zabezpečené v sídle našej spoločnosti.

Ako sa dostanete k Vašim osobným údajom

K informáciam sa dostanete:

    1. Po prihlásení sa na našej stránke
    2. Kliknutím na link v newsletrri
    3. Emailovou komunikáciou alebo osobnou návštevou v sídle našej spoločnosti.

Marketingové aktivity

  1. Ak ste nám na to poskytli súhlas (elektronický alebo písomný), zasielame vám marketingovú komunikáciu o našich produktoch a službách. Kedykoľvek môžete teno súhlas odvolať alebo upraviť kliknutím na predmetné tlačidlo, ktoré je súčasťou newslettra.
  1. Máte tiež možnosť výberu cookies, ako je popísané nižšie. Upravením predvolieb prehliadača máte možnosť akceptovať všetky súbory cookie, upozorniť na nastavenie súboru cookie alebo odmietnuť všetky súbory cookie. Ak sa rozhodnete odmietnuť súbory cookie, niektoré časti našich stránok nemusia vo vašom prípade fungovať správne.
  1. Viac informacií o tom ako fungus cookies nájdete tu: http://www.allaboutcookies.org.
  1. Keď navštívite našu webstránku môžeme zbierať nasledovné informácie:
      1. IP adresa;
      2. Dátum a čas návštevy webstránky
      3. dlžka návštevy
      4. Navštívené podstránky
      5. Početnosť návštevnosti
      6. Wbestránky referujúcu name webstránku
      7. Operačný systém, ktorý používa váš počíta

Ako nás môžete kontaktovať

Ak, máte otázky kontaktujte nás:

    • Písomne na adrese: Športový areál Patronka, Lovinského 43, 811 02 Bratislava
    • Emailom info@sportpatronka.sk
    • Telefonicky na čísle: 0905 889 255
    • Osobne na adrese: Športový areál Patronka, Lovinského 43, 811 02 Bratislava